Slide KONTAKT OSS I DAG Datek Installasjon leverer installasjons- og driftstjenester innen elektro og ekom av høy kvalitet til offentlige og private bedrifter, samt privathusholdninger i Oslo og omegn. Trenger Du Hjelp?
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Privat

Vi hjelper deg med de tekniske installasjonene i din enebolig, leilighet og hytte. Som kunde av oss får du alltid trygge og bærekraftige løsninger som du kan leve med over tid.  Vi utfører alle type installasjoner innen svak og sterkstrøm, fra enkle serviceoppdrag til større ombygginger.

Elbilladning

El-billading

Datek Installasjon AS er en av Østlandets største aktør innen montering av elbilladere. Dette gjør til at du som kunde kan føle deg trygg på vår kompetanse for å dekke akkurat ditt behov.

Brannmann i flammer

El-kontroll

Visste du at de fleste branner i norske hjem starter nettopp i det elektriske anlegget? Datek Installasjon AS tilbyr el-kontroll som avdekker tilstanden i ditt elektriske anlegg.

panoramablick in Neubau Apartment

Smarthus

Drømmer du om et enklere og mer energieffektivt hus? Med en smarthus-løsning får du full oversikt og kontroll over boligen hvor enn du befinner deg i verden. Datek Installasjon AS tilbyr komplett installasjon av smarthus til avtalt pris.

Innbruddstyv

Trygge hjem

Økende kriminalitet i samfunnet innebærer større behov for sikring av verdier. Datek Installasjon leverer nyskapende og markedsledende løsninger som gir maksimal beskyttelse.

Gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb. Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Trenger du hjelp?

Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp så trykk her.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!