Slide Trenger du hjelp? KONTAKT OSS I DAG Datek Installasjon utfører serviceoppdrag og installasjoner innen elektro og ekom for offentlige og private bedrifter, samt privathusholdninger i Oslo og omegn.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Privat

Vi hjelper deg med de tekniske installasjonene i din enebolig, leilighet og hytte. Som kunde av oss får du alltid trygge og bærekraftige løsninger som du kan leve med over tid.  Vi utfører alle type installasjoner innen svak og sterkstrøm, fra enkle serviceoppdrag til større ombygginger.

Elbilladning

Elbillader

Datek Installasjon AS er en av Østlandets største aktør innen montering av elbilladere. Dette gjør til at du som kunde kan føle deg trygg på vår kompetanse for å dekke akkurat ditt behov.

Brannmann i flammer

El-kontroll

Visste du at de fleste branner i norske hjem starter nettopp i det elektriske anlegget? Datek Installasjon AS tilbyr el-kontroll som avdekker tilstanden i ditt elektriske anlegg.

Stue, kjøkken og soverom

Smarthus

Drømmer du om et enklere og mer energieffektivt hus? Med en smarthus-løsning får du full oversikt og kontroll over boligen hvor enn du befinner deg i verden. Datek Installasjon AS tilbyr komplett installasjon av smarthus til avtalt pris.

Kvinne og tre gutter som har det gøy i et hjemmelaget telt innendørs

Strømsparing i hjemmet

Strømsparing er i disse dager et høyst aktuelt tema, og det er mange tiltak som kan gjøres for å redusere strømforbruket i boligen. Med smarte produkter blir strømsparing enkelt – og her får du noen gode tips som hjelper deg med å komme i gang.

Gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb. Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Trenger du hjelp?

Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp så trykk her.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!