Kameraovervåking

Bedrifter og offentlig bygninger inneholder store materielle verdier, men for mange er det verdien av informasjon og data som er særlig kostbart å miste ved et innbrudd. Hvis det er mange som bruker bygget daglig, så er det potensielt mange sikkerhetsvariabler utenfor din kontroll, som forringer sikkerheten. Det kan være stive dørpumper og låskasser som ikke lukker og låser dører ordentlig når det er kaldt, noen kan ha glemt å låse, eller konflikter som kan oppstå. Med kameraovervåking kan du enkelt oppdage problemer, sikre verdier og gjøre brukerne av bygget tryggere.

Kameraovervåkning

Direkte kameraovervåking til vaktsentral

Behovene for kameraovervåking er ulike. Våre systemer kan kobles direkte mot vaktsentralen til sikkerhetsselskapet. Ved utløst innbruddsalarm kan man basert på observasjoner fra kameraene umiddelbart gjøre en riktig aksjon, være kontinuerlig oppdatert på situasjonen og vurdere om politiet burde involveres. Dersom observasjonene kun kan gjøres fysisk på stedet, så kan det være for sent. Kameraovervåking er også et nyttig verktøy for å få oversikt ved utløst brannalarm utenfor åpningstid.

Overvåking direkte til politiet

Våre systemer er blant annet å finne i flere skoler, borettslag og parkeringshus. Systemet fra Avigilon har en matrise som gjør det mulig for politiet å selv koble seg på og følge med på hendelser. Erfaring viser at aktiv sanntidsovervåkning, både er mer effektivt og kostnadsbesparende enn regelmessige inspeksjoner av vekter.

Smart kameraovervåking

Vår smarte kameraovervåking gjør det mulig å iverksette tiltak før alarmen går! Med bruk av videoanalyse kan kameraene sende en stille alarm til vaktsentralen. Det gir vekterne mulighet til følge med på det som skjer i sanntid, og avverge en uønsket hendelse. Eksempler på slike tilfeller kan være deteksjon av en person som oppholder seg i lang tid ved gjerdet til en skolegård, menneskelige bevegelser i nærheten av et bygg i en tidsperiode det normalt ikke skal være aktivitet der, eller en person som faller og blir liggende. På vaktsentralen vurderes situasjonene. Mikrofoner og høyttalere med to-veis kommunikasjon gjør at vekterne kan snakke de som befinner seg på stedet. Dette kan avskrekke, rettlede personer, og gi vektere nyttig informasjon i tillegg til det visuelle. Direkte videooverføring og aktiv kameraovervåking (CCTV) er det sikkerhetstiltaket som forhindrer flest uønskede hendelser.

Har du spørsmål om kameraovervåking? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss.

Skreddersydd kameraovervåking

Vi skreddersyr kameraovervåking både for innendørs og utendørs montering. Våre elektromontører er erfarne og kan gjerne bistå med veiledning og vurdering. Overvåkningssystemene kan med fordel benyttes i tett befolkede områder.

Sammen finner vi en pakke som passer for ditt behov og budsjett

Vi kan installere enkle kameraløsninger, eller løsninger som er enda mer teknologisk avanserte med smarte funksjoner. 

Vi er en lokal ekspert på elektroteknikk og sikkerhet

Kunder av Datek Installasjon får tett oppfølging. Hos oss vil du ikke oppleve byråkratiske hindre og rigide interne regler som står i veien for gode kundeopplevelser. Vaktsentralen til sikkerhetsselskapet drifter kameraovervåkingen og opptakene, men ved etterspørsel så har vi mulighet til å benytte en kryptert tilgang for å hente ut overvåkingsmateriell. Det er viktig med en effektiv og smidig prosess i en eventuell etterforskning. Vi har ved flere anledninger samarbeidet med politiet om dette, når det foreligger en rettslig kjennelse for tilgang til overvåking. Dersom det er sannsynlig at politiet vil ha behov for kameraopptak og etterspørre det, kan opptak lagres i opptil 30 dager (loven tillater normalt ikke mer enn lagring i syv dager).

Et tryggere skolemiljø

Våre sikkerhetssystemer med kameraovervåking er installert på flere skoler i Oslo. Skolene var sterkt preget av hærverk og innbrudd av ungdomsgjenger som oppholdt seg i skolegården etter åpningstid. Skolene har gjennom kameraovervåking fått redusert hærverk og fått bukt med innbrudd. De har også fått et mye tryggere miljø for alle som oppholder seg og ferdes skoleområdet. En av skolene opplevde for første gang på̊ 25 år en hel sommer uten hærverk eller innbrudd.

Hos oss får du gratis befaring

Datek Installasjon tilbyr derfor gratis og uforpliktende befaring. Vi hjelper deg med å finne rett produkt til en overkommelig pris.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!