Om oss

Dette er Datek Installasjon

Datek Installasjon AS tilbyr helhetlige løsninger innen elektroteknikk, sikkerhet, telekom og nettverk. Våre kunder er privatmarkedet, privat næringsliv og offentlige virksomheter.  

Bedriften er 100% eiet av gründere og egne medarbeidere, slik det også var da vi etablerte oss i 1997. Vi har dermed full kontroll over vår egen forretningsdrift, valg av leverandører og løsninger, gjennom dette kan vi snu oss rundt, omstille oss – og agere raskere enn de fleste.  Noe som alltid kommer deg som kunde til gode.  

Med over 20 års fartstid i bransjen, og over 130 dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere, utfører vi alle typer løsninger  og installasjonsarbeider innen elektroteknikk, telekom og nettverk. Vi prosjekterer og bygger sterk og svakstrømsannlegg i alle typer bygg og boliger.  

I takt med dagens hurtige teknologiske utvikling innen smarthus, automasjon, sikkerhet, infrastruktur, telekom, fiberoptikk, trådløse nettverk, brannmurer nettverksløsninger ligger vi alltid i forkant med våre fremtidsrettede løsninger.  

Datek Installasjon har bred erfaring med bærekraftige løsninger innen smarthusteknologi og ladesystemer for elbiler. 

Vi bygger grunnmuren du trenger for å digitalisere, innovere, og skape nye forretningsmuligheter. Med vår inngående kjennskap til bransjen og markedet, leverer vi effektive prosesser og verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi. 

Datek Installasjon AS er med og driver det grønne skiftet vi alle er en del av. Som sertifisert Miljøfyrtårn siden 2012 har vi hver dag gleden av å levere miljøvennlige og bærekraftige løsninger for kundene våre. Noe som også byr på langsiktig økonomisk gevinst for oss alle. 
Vi velger miljøvennlig materiell og utstyr, enten det er kontorrekvisita, kabler eller annet teknisk utstyr.  

De aller fleste av våre leverandører – grossister og distributører, utstyrs- og materiellprodusenter er miljøsertifiserte. Datek Installasjon AS er ISO 9001:2015 sertifiserte og sikrer deg gjennom dette kvalitetssikrede prosjektgjennomførelser og løsninger. 

Lærlinger er viktige for oss. Vi har til enhver tid 20-30 lærlinger i stallen, og vi er godkjent som opplæringsbedrift i elektrikerfaget, telekommunikasjonsmonterfaget og IKT servicefaget. 
Vår oppskrift er å tilby en attraktiv arbeidsplass med kontinuerlig utvikling av medarbeidere, tydelig lederskap og fokus på rekruttering og opplæring. 

Datek har 3 sterke verdier som vi etterlever i vårt daglige virke:  


Kvalitet – Alle våre medarbeidere innlemmes i en kultur hvor høy kvalitet på håndverket, i alle ledd, er noe vi skal være stolte av. I alle prosjekter, store og små, er det vårt mål å skape de beste resultatene for kundene  og å  levere bedre enn forventet. 

Kunden i fokus – I alle jobber vi utfører er det viktig for oss å lytte til kunden, og tilby de beste råd, løsninger og sluttresultater. Vi gir det lille ekstra for at våre kunder skal være fornøyde når jobben er gjort. 

Fellesskap – I Datek er vi opptatte av at alle våre medarbeidere skal trives på jobb. Vi styrker arbeidsgleden og motivasjonen gjennom et inkluderende fellesskap hvor alle ansatte er like viktige og like mye verdt. 

 

Et partnerskap med Datek er basert på̊ gjensidig tillit – vi gjør det vi sier vi skal gjøre.  


Vi følger opp, og vi forbedrer oss hele tiden. Vi arbeider målrettet for å beholde, utvikle og tiltrekke oss den beste kompetansen. 

Arne R Amundsen

Arne Ragnar Amundsen

Daglig leder

Tlf: 22886600
E-post: ara@datek-inst.no

Roger Andersen

Roger Andersen

Økonomileder

Tlf: 22886600
E-post: ra@datek-inst.no

Jimmy Carlsson

Jimmy Carlsson

Faglig ansvarlig elektro

Tlf: 22886600
E-post: jc@datek-inst.no

Terje Måkestad

Terje Måkestad

Personal og kvalitetsleder

Tlf: 22886600
E-post: tm@datek-inst.no

Niclas Johansson

Niclas Johansson

Produksjonsleder

Tlf: 22886600
E-post: nj@datek-inst.no

Remi Fredriksen

Remi Fredriksen

Lærling ansvarlig

Tlf: 22886600
E-post: rf@datek-inst.no

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!