Datek installasjon

I Datek har vi en sterk kultur for å bry oss om kunden og hverandre. Vi har lang erfaring med å bygge gode relasjoner og finne de beste løsningene for kundene våre, med kvalitet i alt vi gjør!

Om oss

Datek Installasjon AS tilbyr helhetlige løsninger innen data, telekom og elektro. Kjernemarkedet vårt består av private bedrifter og offentlige virksomheter, og vi har siden oppstart i 1997 vært 100% eid av ansatte.

Med over 20 års fartstid i bransjen, og over 130 medarbeidere, utfører vi alle typer elektriske installasjoner. Vi prosjekterer og bygger sterk- og svakstrømsannlegg i næringsbygg og boliger. I tillegg jobber vi med fremtidsrettede løsninger, i tråd med dagens hurtige teknologiske utvikling: automasjon, sikkerhet, infrastruktur, tele/fiber, og solenergi. Datek leverer bærekraftige løsninger innen både smarthus og lading av elbil.

Vi bygger grunnmuren du trenger for å digitalisere, innovere, og skape nye forretningsmuligheter. Med vår inngående kjennskap til bransjen og markedet, leverer vi effektive prosesser og verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi.

Vi tilbyr gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Et partnerskap med Datek er basert på tillit – vi gjør det vi sier vi skal gjøre. Vi følger opp, og vi forbedrer oss hele tiden. Vi arbeider målrettet for å beholde, utvikle og tiltrekke oss den beste kompetansen.

Lærlinger er viktige for oss. Vi har til enhver tid 20-30 lærlinger i stallen, og er godkjente som opplæringsbedrift i elektrikerfaget, telekommunikasjonsmonterfaget og IKT

servicefag. Vår oppskrift er å tilby en attraktiv arbeidsplass med kontinuerlig utvikling av medarbeidere, tydelig lederskap og fokus på rekruttering og opplæring.

Datek har 3 sterke verdier som vi etterlever i vårt arbeid:

Kvalitet – Alle våre medarbeidere innlemmes i en kultur hvor høy kvalitet på håndverket, i alle ledd, er noe vi er stolte av. I alle prosjekter, store og små, er det vårt mål å skape de beste resultatene og gjøre våre kunder fornøyde.

Kunden i fokus – I alle jobber vi utfører er det viktig for oss å lytte til kunden, og tilby de beste råd, løsninger og sluttresultater. Vi gir det lille ekstra for at våre kunder skal være fornøyde når jobben er gjort.

Fellesskap – I Datek er vi opptatte av at alle våre medarbeidere skal trives. For å styrke motivasjonen satser vi på et inkluderende fellesskap hvor alle ansatte er like viktige. Vi gjør mye sosialt sammen: lønningspils, eget fotballag, julebord, sommerturer og årlig weekend på Hafjell.