By med nettverk KONTAKT OSS I DAG Datek Installasjon leverer installasjons- og driftstjenester innen elektro og ekom av høy kvalitet til offentlige og private bedrifter, samt privathusholdninger i Oslo og omegn. Trenger du hjelp?
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bedrift

Vi tilbyr alt innen elektrotekniske leveranser til næringslivet og profesjonelle aktører.  

Vi kan bistå deg med alt fra raske serviceoppdrag til totalentrepriser på store nybygg og rehabiliteringsarbeider. 

Vi har omfattende erfaring med elektriske arbeider på sykehus i full drift, skoler, barnehager, verneverdige bygg, IKT datarom og haller, kontorbygg, trafostasjoner, ladeanlegg til parkeringsanlegg, lagerhaller og masse mer.

Ansatt på jobb hos Datek Installasjon

Prosjekt

Prosjektavdelingen vår har omfattende erfaring innen elektrotekniske totalentrepriser i alle størrelser. Siden vårt første større bygg som var utvidelsen av Nordtvet skole tidlig på 2000 tallet til i dag har vi levert en rekke større prosjekter på en rekke næringsbygg, skoler og sykehus.
Ansatt på jobb hos Datek Installasjon

Service og drift

Service og drifts avdelingen er engasjerte og dyktige medarbeidere som hjelper deg med små servicejobber og drift av det elektriske anlegget ditt. Enten det er eneboligen, leiligheten eller på kontoret hjelper vi deg med bærekraftige og grønne løsninger tilpasset dagens og fremtidens krav.
By med boliger ved havn

Borettslag

Vi hjelper borettslag med alle typer løsninger innen elektro. Trenger dere utbedring av hele det elektriske anlegget, infrastruktur for bredbånd, ladeanlegg for el. Biler, porttelefon, gatelys eller annet så kan vi bistå deg.

Gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb. Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Trenger du hjelp?

Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp så trykk her.

 

 

 

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!