Elektriker på jobb

Elektriker

Datek Installasjon utfører alle typer oppdrag innen elektro, både for offentlige og private bedrifter, samt private husholdninger i Oslo og omegn. Hos oss får du hjelp av en dyktig og kvalitetsbevisst elektriker med bred kompetanse i sitt fag.

Elektriker i Oslo og omegn

Datek Installasjon er et elektrofirma som leverer alt fra A til Å. En elektriker fra Datek kan gjøre både store og små prosjekter hos bedrifter og privatkunder i Oslo og omegn. Dette har vi gjort helt siden 1997! Hos oss kan du få hjelp til montering av ulike løsninger, samt service ved behov.

Kontakt oss for å bestille elektriker.

Vi i Datek har fokus på å løse dine problemer. Vårt ønske er ikke at du skal kjøpe massevis av unødvendige produkter som ikke vil gi deg noen verdi. Du kan føle deg trygg på at du blir ivaretatt når du får besøk av en elektriker fra oss.

Noe av det en elektriker kan hjelpe deg med er smarthusløsninger, installasjon av elbillader, belysning (inne, ute og i hage), alt elektrisk i nybygg og ved rehabilitering av hus, porttelefon til borettslag, bytte av sikringsskap og tavler, og mye mer!

Ikke lek elektriker selv!

Det er strenge regelverk når det kommer til elektrisk arbeid. Det du har lov til å gjøre selv er kun enkle ting, som å bytte lyspærer og plugge apparater inn i stikkontakter. Forsøker du å gjøre mer kompliserte jobber på egen hånd, kan dette føre til farlige situasjoner som brann – hvilket potensielt kan bli livstruende. Faktisk er de fleste branner i Norge relatert til feil på det elektriske i hjemmet! Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke leker elektriker selv. Vær heller smart og benytt deg av profesjonell elektriker når du trenger å få ting gjort.

Få bærekraftige og strømbesparende løsninger

Vi i Datek bryr oss om bærekraftighet og gode løsninger, og bistår gjerne med å overføre dette til ditt hjem eller bedrift. Vi har bred erfaring med strømsparende tiltak, og vet at det ofte er lite som skal til. Bytt ut utelysene dine med LED-lys og ha automatisk belysning i garasjeanlegget eller gangsoner i borettslaget, så er mye gjort. Kanskje ønsker du å installere ulike smarthusløsninger?

Alle hjem og bedriftslokaler er forskjellige, og har ulike utgangspunkt når det kommer til bærekraft. Vi kommer gjerne inn som konsulenter hos deg! Da kan vi hjelpe til med å se hvilke tiltak som kan være energibesparende for akkurat ditt hjem eller din bedrift.

Serviceavtale til bedrifter og borettslag

Datek Installasjon tilbyr serviceavtale til våre næringskunder. Vi har ulike serviceavtaler – kontakt oss, så hjelper vi deg med å velge den beste for deg.

Serviceavtale innebærer garantert responstid, som betyr at du er sikret svar når du ringer.

Med en slik avtale får du også faste priser på timer og materiell i ett år av gangen. Som regel omfatter avtalen også sjekk av det elektriske anlegget en gang i året, med mål om å oppdage eventuelle feil og mangler.

Hos bedrifter og borettslag er det gjerne mye som må gjøres på det elektriske. En slik avtale kan derfor være svært praktisk og økonomisk gunstig. Avtalen kan også være en ekstra trygghet for dem som har det. Vi stiller gjerne som deres huselektriker, slik at dere enkelt kan ringe oss for hjelp av elektriker ved behov.

Previous slide
Next slide

Tips for elsikkerhet i hjemmet

Vi i Datek er opptatt av at du skal ha god elsikkerhet i hjemmet til enhver tid. Vår elkontrollør Marius har noen gode tips til et preventive tiltak som du selv kan følge.

Når vi kontrollerer det elektriske anlegget hos våre kunder, ser vi ofte utstrakt bruk av skjøteledninger. Mange vet ikke at dette kan være svært problematisk. En bolig eller et næringsbygg har i utgangspunktet et visst antall stikkontakter. Etter hvert som tiden går, kjøper kunden kanskje flere apparater, og ender opp med å ikke ha nok stikkontakter i huset. Da er det enkelt å ty til skjøteledninger som en rask løsning. 

Problemet med bruk av skjøteledninger er at en skjøteledning ikke er dimensjonert for å fungere som en vanlig stikkontakt. Dette bør derfor ikke være en permanent løsning! Marius sitt tips er å minimere bruken av skjøteledninger og kontakte en elektriker for hjelp til å legge opp flere stikkontakter.

Noe annet som er svært viktig for elsikkerhet, er sikringsskapet. Sikringsskapet er på mange måter selve hjertet i det elektriske anlegget. Marius ser mange gamle sikringsskap fra 80- og 90-tallet på sine kontroller. Disse er ikke laget for å håndtere moderne elektriske apparater. Derfor kan det være nødvendig med en oppgradering av sikringsskapet. Marius mener at mange branner og tilløp til brann kunne vært forhindret dersom man hadde gjort dette. Dersom du mistenker at det elektriske anlegget ditt bør moderniseres, anbefaler vi å ta kontakt med oss.

Elektriker med fokus på kvalitet og kompetanse

Datek Installasjon benytter egne elektrikere på alle våre oppdrag for å sikre den høyeste kvalitet på det utførte håndverket. En elektriker fra Datek har bred kompetanse, og kan utføre det du måtte ha behov for av elektrotjenester.

Vårt mål i alle prosjekter er å skape de beste resultatene for deg som kunde. I alle jobber vi gjør er vi opptatt av å lytte til dine ønsker. I fellesskap kommer vi frem til de løsningene som kommer deg til gode.

Vårt tette samarbeid med utvalgte produsenter gjør at vi kan garantere den beste kompetansen på produktene vi leverer via våre partnere. En elektriker fra Datek har direkte kontakt med produsentens teknikere, og kan derfor løse problemer raskere for deg.

På tide med elkontroll eller elsjekk?

En sjekk av det elektriske anlegget kan gjøre at man avdekker viktige feil og mangler. Dette kan gi en trygghet som er uvurderlig. Du må selv ta ansvar for å få gjennomført en kontroll av ditt elektriske anlegg. Husk at det kan være bedre å ta en sjekk for mye, enn en for lite! Vi i Datek utfører både elsjekk og elkontroll hos våre kunder – både hos private husholdninger og bedrifter. Våre dyktige, sertifiserte elkontrollører står klare til tjeneste.

Elsjekken er en enklere sjekk der det tas stikkprøver og status på elanleggets overflate avdekkes. En elkontroll er mer dyptgående; her går vi grundig til verks for å finne eventuelle feil som muligens kan utgjøre en fare. Etter gjennomført elkontroll vil du få en tilstandsrapport. Rapporten inneholder informasjon om eventuelle funn. Vi kommer også med anbefalinger om tiltak som kan gjøres for å bedre elsikkerheten.

Vi anbefaler at du bestiller elkontroll omtrent hvert femte år. Flere kontroller kan være aktuelt, for eksempel dersom du har gjort større endringer i det elektriske anlegget. Innimellom elkontrollene bør du få gjennomført elsjekk, gjerne annethvert år. Her kan du lese mer om elsjekk og elkontroll.

Hos oss får du gratis befaring av elektriker

Ønsker du å bestille elektriker? Vi i Datek Installasjon tilbyr gratis befaring der vi hjelper deg med å finne ut hva du trenger av produkter og tjenester. Når vi sammen har kommet frem til den beste løsningen for deg, får du et uforpliktende pristilbud.

Ta kontakt for å bestille gratis befaring!

Har du spørsmål om noen av våre elektrotjenester? Uansett hva du lurer på, står vi klare til å svare på dine spørsmål. Våre ansatte har bred erfaring og deler mer enn gjerne av sin kunnskap.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!