Brannmann i flammer

Brannalarm

Vi beskytter liv og verdier

Vi leverer brannalarmsystemer fra Schneider Electric og Eltek. 

 

Et brannalarmsystem skal beskytte liv og verdier når en brann oppstår. Da er det viktig med tidlig varsling, samt sikre at uønskede alarmer ikke oppstår i systemet. Med våre ulike systemer kan vi skreddersy en optimal løsning for objektet som skal sikres.

Kontakt oss for befaring ved rehabilitering eller utskifting av brannalarm. Ofte vil dette være rimeligere enn antatt, ettersom eksisterende kabler oftest kan benyttes.

 

Vi leverer både

Adresserbare systemer
Detektorer er analoge brannalarmsystemer med ny intelligent alarmevakuering og miljøtilpasning. Med detektorer fra verdens ledende produsent tilpasses brannalarmsystemet brukerens behov med hensyn til funksjonalitet, brukervennlighet og pris.

Konvensjonelle systemer
Konvensjonelle systemer egner seg til mindre installasjoner der det ikke er behov for konkret stedsangivelse i en alarmsituasjon. Denne typen sentral viser hvilken sløyfe som har detektert brann.

 

Integrerte sikkerhetssystemer
For en integrert sikkerhetsløsning, tilbyr Datek Installasjon integrasjon med ulike sikkerhetssystemer, som lett kan administreres fra en pc.

Previous slide
Next slide

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!