Nettverk

Surf når du vil og hvor du vil

Vi har siden 1999 levert over 10 000 aksesspunkter til bedrifter fra Lillesand i sør, til Kirkenes i nord. Vi er hovedsakelig lokalisert i Oslo, men har kunder plassert rundt om i Norge.

 

Vi har gjennom disse årene opparbeidet oss en unik kompetanse på trådløse nettverk. Vi designer, bygger, og feilsøker nettverk, ikke bare Fortinet, men også andre typer nettverk.

 

Fra vårt drifts senter overvåker og hoster vi nettverkt for mange forskjellige typer kunder. Dette er ett drifts senter som har 24/7 overvåking hvor vi til stadighet har kontroll over hvordan nettverket oppfører seg. Fra drifts senteret har vi oversikt over hva som rører seg i nettverket.

Vi i samarbeid med våre kunder setter opp nettverket med tanke på hvilke rettigheter, tilganger de enkelte ansatte skal ha. Man kan for eksempel ha ett egen SSID som kun skal være for smartphones, tablets hvor disse kun skal ha tilgang til internett. Dette kan autentiseres på brukere via f.eks Active Directory, eller andre autentiserings metoder.

 

Vi har en egen gjesteløsning som kan skreddersys for hver enkel kunde, om det skal være SMS påloggning, facebook, twitter eller faste nøkler.

 

Ved å bruke denne løsningen, vi våre kunder kunne ha kontroll på hvilke enheter som er på deres nettverk til stadighet.

 

Så om du ønsker ett trådløst nettverk som dere drifter selv, eller ett nettverk som Datek Installasjon drifter for dere, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Previous
Next

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!