Vi leverer alt av belysning til bedriften din

Vi i Datek Installasjon AS utfører helhetlige løsninger og installasjonsarbeid innen elektroteknikk, sikkerhet, telekom og nettverk. De fleste av våre kunder er først og fremst offentlige virksomheter og bedrifter, mange har vi et langt kundeforhold med.

Vi leverer alt innen belysning til bedriften din, inne og ute, tak og interiør belysning som spotter, himlingsarmaturer, selvsagt alt i LED. Vi leverer belysning til kontorer, fellesområder, kjellere, garasjer, møterom, verksteder og produksjonslokaler. Kort sagt leverer vi alt innen belysning.

Programmer belysningen selv

Vi leverer og installerer belysningen dere trenger etter befaring og rådgivning fra oss. På kontorer er det viktig med nok og godt lys, da er det praktisk at dere enkelt kan programmere belysningen selv. Det kan programmeres forskjellig i soner, styres av bevegelsessensorer eller akustikksensorer, eller etter egen tidsstyring. I samråd med belysningsrådgiver kan vi beregne deres belysningsbehov, slik at vi kan tilby dere akkurat den belysningen dere har behov for med det visuelle uttrykket dere er ute etter. 

Våre leverandører er profesjonelle og ledende aktører som tilbyr akkurat den belysningen dere har behov for i deres lokaler. Belysningen vi installerer har lang levetid med mange funksjoner som nevnt, i tillegg til styring av lystemperaturen.

Spar strøm

Utviklingen i bransjen er rask, derfor ligger vi alltid i forkant med fremtidsrettede løsninger. Vi tilbyr å installere ulike former for lysstyring, som vil spare bedriften din for strømkostnader. Lysstyring vil utnytte lyset og dermed strømmen på en bedre måte, og er en praktisk løsning for bedrifter med større arealer. Som nevnt er dette enten sensorer som reagerer på bevegelse, eller akustiske sensorer som reagerer på lyd. Gjennom lysstyring kan du forhåndsprogrammere lyset slik du ønsker, slik at det for eksempel slår seg av i hele bygget når de ansatte har gått hjem.

Vi skreddersyr etter ditt behov

Vi i Datek Installasjon AS har faglærte ansatte, konkurransedyktige priser og tilgang på alle produktene man ønsker seg.

Hos oss får du gratis befaring

Kontakt oss i dag for et tilbud for belysning til din bedrift

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!