Kontroller adgangen til bygningen din

Et adgangskontrollsystem gir deg trygghet og sikkerhet for bygninger, byggeplasser, og eiendeler på innsiden. Det gir deg god kontroll over hvor mange som befinner seg innenfor bygningen, hindrer uønskede å komme seg inn, og ikke minst at det ikke utføres brudd på sikkerheten dersom det skulle oppstå brann. Skap et trygt miljø for ansatte og besøkende- vi rådgir, gir tilbud, og installerer et adgangssystem skreddersydd for din bedrift.

Woman using card to open door outdoors

Hva er adgangskontroll?

Fysisk sikkerhet og adgangskontroll har blitt viktigere og viktigere de siste årene, og det skjer stadig innoverende løsninger innen sikkerhet. Å velge riktig adgangskontrollsystem gir deg en fleksibel og effektiv hverdag, med god sikkerhet. Med adgangskontroll tillater eller begrenser du enkeltpersoners tilgang til en bygning, tomt eller til bestemte soner eller områder inne i bygget. Dette kan også programmeres til å være tidsbestemt. Adgangskontroll vil hindre uautoriserte besøkende, uten å stå i veien for autoriserte personer som skal inn. Disse systemene kan brukes på alt fra dører, porter, barrierer, gjerder eller heiser. Systemet kan være frittstående og kontrollere én eller to dører, eller de kan være et integrert nettverk som dekker flere bygg.

Hvorfor trenger bedriften din adgangskontroll?

Alle bedrifter som har ansatte, leverandører eller andre besøkende man har behov for å kontrollere tilgangen til, trenger adgangskontroll. Her programmerer du tilgangen for de ansatte inn til bedriftens bygning, bestemte rom og områder. I tillegg har du mulighet til å tilpasse adgangen for ansatte til bestemte tider. Kanskje har du behov for at noen ansatte skal ha tilgang til ulike rom visse tider eller dager?

Å forhindre uautorisert tilgang til et bygg eller en sone bidrar til å beskytte bedriften og de ansatte, og hindre at eiendom og eiendeler blir offer for tyveri og skader.

Få et adgangskontrollsystem for dine behov

Ofte vil størrelsen på bedriftens bygg ofte tilsi hvor omfattende adgangssystem du trenger. For større næringsbygg egner mer omfattende adgangskontrollsystem seg, hvor bygget deles inn i flere soner. På denne måten kan du til enhver tid vite hvor mange ansatte som oppholder seg i bygget, og hvor. Da har du også mulighet til å gi spesifikke personer adgang til utvalgte soner.

For mindre bygg er ofte behovet hovedsaklig å sikre at uvedkommende ikke kommer seg inn i bygget.

Uansett hva du har trenger, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal få et skreddersydd adgangssystem ut fra dine ønsker og behov.

Fordelene med et adgangskontrollsystem

Med et adgangskontrollsystem vil du få full kontroll på antall personer på innsiden, og hvor de befinner seg. Du vil også få oversikt over hvem som går inn og ut av bygget, i tillegg til å hindre uvedkommende adgang. Du gir rett og slett hele bedriftsbygget sikkerhet. Å installere et adgangskontrollsystem er en investering som i lengden vil være kostnadsbesparende. Du slipper å slipe opp nye nøkler eller bytte låser hver gang du har behov for å begrense, eller gi tilgang til ansatte. Ved å prioritere sikkerheten til virksomheten din   garanterer du trygghet for bygget og dine ansatte.

 

 

Har du spørsmål om adgangskontroll?

Vi kommer på befaring, foreslår en løsning, og finner et system som passer din bedrift. Vi i Datek Installasjon har lang erfaring med produkter og løsninger innen sikkerhet, og gir deg råd om valg av produkter og systemer tilpasset ditt bygg.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!