Viktigheten av et godt overvåkningssystem for borettslag og bedrifter

Behovet for gode overvåkningssystemer blir viktigere og viktigere. I dag finnes det et hav av alternativer, derfor gjelder det å finne det som tilfredsstiller dine behov. Mange bedrifter benytter seg av skreddersydde overvåkningssystemer for arealer inne- og utenfor bygget.

Med våre løsninger får du muligheten til å sette inn tiltak før alarmen går! Vi benytter intelligente overvåkningssystemer der overvåkningskameraer, høyttalere og videoanalyse er koblet sammen med en døgnbemannet alarmstasjon. Her sitter det kvalifiserte vektere som manuelt behandler situasjonene de ser. De kommuniserer direkte med personer de ser på overvåkede områder. Dermed kan de rettlede personene og hindre uønskede situasjoner. Samtidig kan vektere som rykker ut følge med på live-bilder på iPad. Dette er en løsning som passer for alle typer bygg.

Et naturlig valg for deg som holder til i Oslo og Akershus
Vi i Datek Installasjon AS har en sterk kultur for å bry oss om kunden og hverandre. Vi har lang erfaring med å bygge gode relasjoner og finne de beste løsningene for kundene våre, med kvalitet i alt vi gjør! Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og Akershus.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til rett overvåkningssystem for ditt behov.