Skap en vinn-vinn-situasjon med ladestasjon for næringsbygg

At mange næringsbygg i større byer har tilgjengelig gjort for ladestasjoner for elbil er ingen hemmelighet når trenden for elbil er stadig økende. Det er naturlig at seriøse innehavere av næringsbygg finner smarte løsninger som gagner leietakerne, men det finnes en løsning hvor begge parter kan skape en vinn-vinn- situasjon på daglig basis.

Vi i Datek Installasjon AS har i flere tiår hjulpet gårdeiere og bedrifter i Oslo og Akershus med smarte elektriske løsninger opp gjennom årene. De siste årene har vi hjulpet borettslag og offentlige bygg med en lønnsom ladestasjon for næringsbygg. Vårt unike konsept er enkelt – Du som gårdeier betaler kr. 1,5,- per brukte kilowatt, og bestemmer selv prisen videre for dine brukere.
På den måten kan omsider begge parter tjene på en ladestasjon for ditt næringsbygg.

Ladestasjonen i praksis
Når ladestasjonen er installert kan brukerne identifisere seg via en app. Denne applikasjonen gir også brukerne beskjed når bilen er oppladet, samtidig som man får god oversikt over ladetid- og kostnader per måned. Brukerne betaler kun for brukte kilowatt.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende ladestasjon for næringsbygg kan du trygt ta kontakt med oss. Vi trenger kun noen enkle stikkord fra deg til å veilede deg til et system som garantert vil tjene seg inn igjen!