Få installert elbil-lader?

Få gratis befaring og fast pris på ferdig installert hjemmelader.

Sikker og pålitelig elbil-lader

Vi tilbyr gratis befaring og fast pris på ferdig installert hjemmelader.

Nå har du muligheten til å få ferdig installert elbil lader til kun 499 kr i mnd./ 36 mnd. Vi har en fleksibel betalingsløsning for deg som ønsker bare å betale litt i måneden eller dele det på to, eller betale alt på engang. Fyll inn skjema under så får du se de ulike alternativene vi har på betalingsløsning, Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg som kunde.

En av våre elektromontører kan raskt hjelpe deg med å få montert en ladestasjon hjemme hos deg.

Hvorfor skal jeg investere i en ladestasjon hjemme?

Å starte morgenen med en ladet bil vil garantert gjøre din dag mer effektiv og komfortabel. Hjemmeladere fra Datek Installasjon er utviklet for å ivareta både sikkerhet og ressursbruk.

Ladeuttak er en trygg og god investering i egen bolig. Normallading vil være tilstrekkelig for de aller fleste i hverdagen.

Krav til elbil-ladere i Norge

Lading av ladbare biler er spesielt belastende for det elektriske anlegget fordi store energimengder skal overføres – og gjerne hver natt. Elektriske anlegg i boliger er ikke beregnet for denne belastningen da varmegang i kontakten kan medføre brann og skader. Å lade elbilen ved bruk av en husholdningskontakt (schuko) er en dårlig løsning. Av sikkerhetshensyn anbefales ikke dette i lengden.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) anbefaler deg å installere ladestasjon hjemme, der du normalt lader mest.

Et av kravene som norske myndigheter har satt til ladepunkt for elbil, er at det skal benyttes en egen kurs til ladepunktet som har en jordfeilbryter type B. 

Skaff deg en effektiv elbillader! Vi har ladere som gir deg rask og trygg lading.

Kontakt oss i dag på tlf 22 88 66 00 eller benytt skjema under for GRATIS BEFARING.