Profesjonell elektroinstallatør med bred fagkunnskap

Svært få bedrifter har fokus på sine elektriske løsninger. Fungerer arbeidsplassen og utstyret som det skal, tenker de fleste at alt fungerer perfekt. Det er dermed få bedrifter som vet den egentlige statusen på sine elektriske anlegg. Og enda færre benytter seg av en elektroinstallatør i ny og ne, jevnt.

De moderne bedriftene forstår viktigheten av topp moderne elektroløsninger og at denne teknologien må fornyes ettersom den forandrer seg og nye metoder blir tilgjengelige. Vi i Datek Installasjon AS kan vise til lange relasjoner til mange store aktører i bransjen. Vi tilbyr alt av innovasjonsprosesser, rådgivning, og implementering av elektroteknisk infrastruktur og moderne løsninger.

Aktør med lange kunderelasjoner
Når du tar i bruk en av våre elektroinstallatører er vi er svært opptatte av tette og personlige relasjoner med deg som kunde og hvor dine elektriske systemer står i fokus.
Siden 1997 har vi hjulpet alt fra små foretak til store internasjonale bedrifter – Vår portefølje er like bred som vår kompetanse. Med vår kapasitet er ingen for liten eller for stor.

Serviceavtale med elektroinstallatør
Vi tilbyr serviceavtaler som tar seg av alt det tekniske din bedrift måtte trenge hjelp med. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg og din bedrift. Vi skreddersyr og tilpasser ut fra dine behov.