Personvern

PERSONVERN OG SIKKERHET

Generelt om personvern
Behandling av personopplysninger er i Norge hovedsakelig regulert i personopplysningsloven.
Men også gjennom flere andre lovverk som for eksempel ekomloven, markedsføringsloven og regnskapsloven gir også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person eller enhet, skal behandles.

 

Mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker finner du på nettsidene til Datatilsynet.

Denne personvernerklæringen gjelder for Datek Installasjons nettsider.
Datek Installasjon AS ivaretar personvernet for alle som benytter seg av våre tjenester – og vi sikrer at personopplysningene er vernet på best mulig måte.
Vi behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker vår nettside, at all personlig informasjon behandles på en sikker måte. Gjennom denne erklæringen ønsker vi tydelig å forklare hvilke personopplysninger vi samler inn om deg og hva disse kan komme til å brukes til. I forbindelse med at du ved bruk av våre nettsider gir oss personopplysninger, godkjenner du også denne erklæringen og samtykker til den behandling av personopplysningene som beskrives nedenfor.

Ansvarlig

Datek Installasjon AS org.nr 916 110 529 er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du gir oss, og vi har ansvaret for disse opplysningene behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Personopplysninger som behandles 

Vi behandler de personopplysninger du gir oss – eller har gitt oss gjennom bruk av våre nettsider eller noen av våre andre tjenester.
Dette vil skje når du for eksempel registrerer deg på nettsidene for å benytte deg av våre nettjenester, for å abonnere på informasjon, om du søker en ledig stilling , eller all annen bruk av våre tjenester. Vi behandler også opplysninger som samles inn gjennom såkalte informasjonskapsler på våre nettsider.
De personopplysninger vi kan få tilgang til og behandle er: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, firmanavn og kjønn.
I rekrutteringssammenheng hvor vi kan be kandidater om å laste opp CV, brev, attester vil vi gjennom dette lagre og behandle personopplysninger som fremgår av slike dokumenter, det kan være, fotografier, din utdannelse, interesser og annen informasjon av interesse i forbindelse med stillingen du søker.

Bruk av personopplysninger 

Opplysningene kan brukes for å sende deg det materiale eller informasjon som du har angitt at du ønsker å motta fra Datek Installasjon, de kan brukes for å oppfylle våre plikter overfor deg som bruker, eller kunde. De kan også bli brukt i forbindelse med aktiviteter arrangert av Datek Installasjon eller våre samarbeidspartnere.
Personopplysningene kan også brukes for statistikkformål, til markedsføring, til kundeundersøkelser, nyhetsbrev og for identifikasjon.
Markedsføring og formidling av nyhetsbrev med videre vil kunne skje via email, SMS, eller vanlig brevpost. Du kan når som helst å reservere deg mot å få markedsføring fra oss. Hvis du vil avbryte markedsføringen, kontakter du oss på e-post: datek@datek-inst.no

Ved rekruttering av medarbeider må Datek Installasjon benytte seg av og behandle opplysningene for å dokumentere informasjon om utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring, for å forberede og gjennomføre intervjuer og videre i rekrutteringsprosessen og for å eventuelt kunne inngå en arbeidsavtale.

De innsamlede personopplysningene kan videre komme til å brukes for å forbedre vår nettside, for å teste og forbedre de systemene som leverer våre tjenester, for å forhindre misbruk og uegnet bruk av våre systemer, tjenester og vår nettside, samt for å analysere besøkendes atferd på vår nettside.

I forbindelse med behandlingen kan personopplysningene komme til å være tilgjengelige for andre selskaper og tredjepartsleverandører. Dette håndteres med største forsiktighet og alltid etter at Datek Installasjon har inngått en databehandleravtalen med slik ekstern part, der dennes håndtering av personopplysningene reguleres med det formål å påse at den eksterne parten oppfyller gjeldende lover og regler samt Datek Installasjons øvrige instruksjoner når det gjelder personopplysningshåndtering.

Datek Installasjons grunnlag for å behandle personopplysninger

Vi behandler disse opplysningene på grunnlag av det samtykke du har gitt.
Du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket ved å sende mail til datek@datek-inst.no

Lagring av personopplysninger
Vi lagrer personopplysningene så lenge vi har ditt samtykke til dette og det er nødvendig for å oppfylle det beskrevne formål – eller så lenge vi ifølge loven er pliktige til å gjøre dette. Deretter slettes personopplysningene. De personopplysningene vi samler inn fra deg, lagres i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS»).
Personopplysningene dine vil ikke bli overført til eller bearbeidet i et land utenfor EØS.

Dine rettigheter
Som bruker av våre nettsider har du rett til når som helst å kreve informasjon om de personopplysningene vi har behandlet og lagret om deg. Hvis opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve å få dem rettet og/eller slettet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å la oss bruke dine personopplysninger ved å sende mail til datek@datek-inst.no.

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi behandler personopplysningene dine, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er finner du på nettsiden til Datatilsynet her: www.datatilsynet.no

Tilgang til personopplysninger

I tillegg til ovennevnte kan personopplysningene dine bli delt mellom andre selskap under Datek Installasjon AS. Vi videresender, selger eller bytter aldri personopplysninger for markedsføringsformål til noen tredjepart. Opplysninger som videresendes til tredjepart, brukes kun for at Datek Installasjon AS skal kunne utføre de tjenester som personopplysningene ble samlet inn for, f.eks. til media og markedsføringsbyrå for distribusjon av nyhetsbrev eller finansielle rapporter. Kun personene som trenger tilgang til dine personopplysningene for å kunne utføre de formål som er beskrevet ovenfor, har tilgang til disse.

Beskyttelse av personopplysningene dine
Datek Installasjon har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine mot tap, manipulasjon og uvedkommende adgang.
Vi oppdaterer og kontrollerer disse systemene regelmessig for å verifisere at de er sikre og beskyttet.


Lenker

Vårt nettsted kan til enhver tid inneholde lenker til andre nettsteder som ikke står under Datek Installasjons eierskap eller kontroll. Denne erklæringen gjelder bare på Datek Installasjons nettside, Datek Installasjon AS har ikke ansvar for personvern eller innhold på nettsteder som du kan nå via slike lenker.

Bruk av informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Hva er cookies
En cookie er en liten tekst-fil som lagres på din PC. Dette gjøres for å kunne holde orden på hva der skjer under ditt besøk og for vi skal kunne gjenkjenne din PC.
En cookie inneholder kun tekst, er ikke et program.

Bruk av cookies
Cookies er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss videre til å få overblikk over ditt besøk på nettsiden, slik at vi kan optimere og bedre nettsiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt nettsiden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på nettsiden.
Vi bruker også cookies til å målrette våre annonser til deg på andre nettsteder. Overordnet benyttes cookies som del av vår løsning for å vise innhold som er så relevant som mulig.

Google analytics
Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av våre nettsider.
Google Analytics genererer statistikk om bruk av nettsiden ved hjelp av informasjonskapsler, som er lagret på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres, som er relatert til nettsiden vår, brukes til å lage rapporter om bruken av nettsiden. Google lagrer og bruker denne informasjonen. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Avvise eller slette cookies

Du kan alltid avvise cookies på din PC ved å endre innstillingene i din nettleser.
Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettsiden kan huske de valg du foretar.

Cookies som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine cookies ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete.
Dersom disse ikke fungerer, og/eller benytter du en MAC, må du først avklare hvilke nettleser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette cookies i hver enkelt nettleser.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til når som helst å gjøre endringer i denne erklæringen i den utstrekning vi anser som nødvendig for å oppfylle nye lovkrav, tolkninger av lovkrav, tekniske krav eller for å løse problemer eller forstyrrelser. Den til enhver tid gjeldende erklæring er tilgjengelig på Datek Installasjons nettside.

Kontakt oss

Telefon: +47 22886600
E-post: datek@datek-inst.no

Datek Installasjon AS
Ulvenveien 111