Mange fordeler med installasjon av elbil- ladestasjon for borettslag

Salget av elbil er stadig økende. Dette resulterer i at flere og flere borettslag installerer ladestasjon for elbil. Ikke er det bare enkelt, men det medfølger også svært mange fordeler for begge parter – Beboerne får rimelig og godt tilgjengelig lading – Og du som gårdeier får inntektene fra ladestasjonen.

Dersom du har mange beboere med elbil kan timingen være god for å installere elbil lader. Vi i Datek Installasjon AS har hjulpet alt fra borettslag, bedrifter, parkeringshus og offentlige steder i Oslo med installasjon av ladestasjon for elbil. Vi benytter oss av styringssystemet fra anerkjente Meshcraft og kjennetegnes for å være enklere, bedre og langt mer informativt enn tilsvarende ladestasjoner på markedet per tidspunkt.

Slik fungerer ladestasjonen for elbil i praksis
Når ladestasjonen er installert kan brukerne identifisere seg via en app. Denne applikasjonen gir også brukerne beskjed når bilen er oppladet, samtidig som man får god oversikt over ladetid- og kostnader per måned. Brukerne betaler kun for brukte kilowatt.

Ekstra inntekt for borettslaget og gårdeier
Bonusen for selve borettslaget ved siden av fornøyde beboere vil være inntekten ladestasjonen gir månedlig. Du som gårdeier avgjør selv hvilken pris elbil ladingen skal ha, men av erfaring ber vi deg om å være omtenksom og fornuftig overfor beboerne.
I mange tilfeller ser vi at borettslag kan tjene inn kostnaden ved installasjon av ladestasjon på bare noen måneder.

Her er noen eksempler på hvor stor verdi en ladestasjon kan ha for et borettslag i Oslo

Vi ser at stadig flere borettslag installere elbil lader og ladestasjon for elbil i garasjeanlegg. Dette bekrefter vår teori om at vår løsning er genial for alle parter.

Fokus på nye og innovative forretningsmuligheter
Vi bygger grunnmuren du trenger for å digitalisere, innovere, og skape nye forretningsmuligheter. Med vår inngående kjennskap til bransjen og markedet, leverer vi nå ladestasjoner for elbil til borettslag.

Har ditt borettslag begrenset strømkapasitet?
Fortvil ikke, hos oss finner du anlegg med dynamisk lastbalansering i kombinasjon med nøye planlegging for å sørge for best mulig utnyttelse av tilgjengelig strøm.

Datek Installasjon AS tilbyr helhetlige løsninger innen data, telekom og elektro. Kjernemarkedet vårt består av private bedrifter og offentlige virksomheter, og vi har siden oppstart i 1997 vært 100% eid av ansatte. Med over 20 års fartstid i bransjen, og over 130 medarbeidere. Alle har vi fokus på tre kjerneverdier; Kvalitet, Kundefokus og Fellesskap

Dersom du ønsker et estimat på hva ditt borettslag kan tjene på installasjon av elbil lader er du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi trenger kun noen stikkord fra deg for å kunne estimere investeringskostnadene med installasjon av elbil lader for ditt borettslag.