Lønnsom lading av elbil for borettslag- og sameie

Det er mange borettslag som installerer ladestasjoner for sine beboere når etterspørselen jevnt over er økende. Lading av elbil koster ikke all verden – verken montering eller bruk, derfor er det enkelt for borettslag og gårdeiere å gjennomføre installeringen. Det de færreste gårdeiere er klar over er at med rett ladestasjon kan du tjene inn monteringskostnaden.

Hos oss i Datek Installasjon AS finner du en genial løsning med fastpris på kr. 1,5,- per kilowatt som lades og hvor du selv bestemmer hva du ønsker å ta per kilowatt for bruk av ladestasjonen. Vår løsning for elbil lading i borettslag er genial, men ikke unik. Derfor anbefaler vi deg som gårdeier å ha rimelige og rettferdige priser.

Dette sier andre gårdeiere som installert ladestasjon i borettslaget

Hvordan fungerer ladestasjonen for beboerne?
Beboerne i ditt borettslag vil kunne ta del i et innovativt, men enkelt og oversiktlig system med en rekke praktiske funksjonaliteter.

1) Når ladestasjonen er installert kan brukerne identifisere seg via en App.
2) Du får beskjed via samme App når bilen er oppladet.
3) God oversikt over ladetid- og kostnader per måned.
4) Brukerne betaler kun for brukte kilowatt.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger fra borettslag i Oslo og Akershus som benytter seg av vår smarte elbil lading.

Har ditt borettslag begrenset strømkapasitet?
Fortvil ikke, hos oss finner du anlegg med dynamisk lastbalansering i kombinasjon med nøye planlegging for å sørge for best mulig utnyttelse av tilgjengelig strøm.

Datek Installasjon AS tilbyr helhetlige løsninger innen data, telekom og elektro. Kjernemarkedet vårt består av private bedrifter og offentlige virksomheter, og vi har siden oppstart i 1997 vært 100% eid av ansatte. Med over 20 års fartstid i bransjen, og over 130 medarbeidere, utfører vi alle typer elektriske installasjoner inkludert Elbil-lading for borettslag og sameie.

Aktør med høy fagkunnskap
Det kan være vanskelig å orientere seg frem til rett alternativ når det er mange faktorer som spiller inn – kostnader, fordeling av strøm, jevnlig drift og mulighetene for å kunne utvide til flere ladestasjoner ettersom beboerne anskaffer elbil. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi kan veilede deg til rett elbil lading ved hjelp av enkle stikkord fra deg – Det lønner seg å velge rett ladestasjon fra dag 1!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker en lønnsomt system for elbil lading i ditt borettslag!