Kontroll av elektrisk anlegg for bedrifter og gårdeiere

I dag skal vi kunne ta elektrisiteten forgitt og at den alltid er tilgjengelig for oss, men vi kan ikke glemme at feil i elektriske anlegg kan gi livsfarlig støt og forårsake brann. Alle borettslag og næringsbygg plikter å følge forskriftene når det kommer til at elektriske anlegg er i forskriftsmessig stand. Konsekvensene er skyhøye om noe går feil.

Mange mener at strøm er farlig i form av høye priser, men som elektrofirma vet vi at strømprisene ikke kan sammenliknes med skadene som kan oppstå. Ved hjelp av en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter, brytere og eventuelle andre elektriske anlegg du tar i bruk forebygger du mot slitasje og skader som medfører til ulykker.

Reduser strømkostnadene ved hjelp av en kontroll
Gamle og mangelfulle elektriske anlegg gjerne uten nylig vedlikehold eller kontroll kan ofte medføre til ineffektive løsninger med tekniske feil og høye strømutgifter. På den måten kan du spare mye på å gjennomføre en kontroll av dine elektriske anlegg.

Vi i Datek Installasjon AS har siden 1997 bistått bedrifter og gårdeiere i Oslo og Akershus med kontroll av elektriske anlegg, nøye utført slik forskriftene krever. For oss er kvalitet og god oppfølging to viktige nøkkelord du som kunde skal kunne dra fordeler av. Din sikkerhet er viktig for oss.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vår kontroll av elektriske anlegg for borettslag og næringsbygg.