Video- og kameraovervåkning

Vi setter sammen og monterer alt fra enkle innbruddsalarmer til smarte systemer som hindrer innbrudd og hærverk.

Kameraovervåkning

Trenger du en enkel innbruddsalarm eller et smart alarmsystem? Vi setter sammen og monterer kamerasystemer som gir god områdesikring og kan kobles mot vaktsentraler eller politi.

Vi skreddersyr alarmsystemer for både innendørs og utendørs montering. Våre overvåkningssystemer kan benyttes med fordel både i tett befolkede områder og som tyverialarm når det trengs utenom åpningstid.

Dagens  blir stadig bedreAktiv overvåkning benytter direkte videoovervåkning koblet sammen med høyttalere og videoanalyse. Dette setter dere i stand til å slå alarm i forkant av uønskede hendelser. Vektere analyserer hendelser mens de utspiller seg og kan kommunisere med vedkommende via høyttalere. Aktiv overvåkning forhindrer ni av ti skarpe hendelser.

Kameraovervåkning

Smart alarmsystem

Med våre løsninger får du muligheten til å sette inn tiltak før alarmen går! Vi benytter intelligente systemer der overvåkningskameraer, høyttalere og videoanalyse er koblet sammen på en døgnbemannet alarmstasjon. Her sitter det kvalifiserte vektere som manuelt behandler situasjonene de ser. De kommuniserer direkte med personer de ser på overvåkede områder. Dermed kan de rettlede personene og hindre uønskede situasjoner. Samtidig kan vektere som rykker ut følge med på live-bilder på iPad. Dette er en løsning som passer for alle typer bygg. Vi skreddersyr overvåkningssystemet etter deres behov.

Hindrer hærverk og innbrudd

Vi har installert våre systemer blant annet skoler på skoler og offentlige bygg. Skolene var sterkt plaget med hærverk, innbrudd og ungdomsgjenger som regjerte i skolegården etter skolens åpningstid. Skolene har gjennom dette systemet fått redusert hærverk og fått bukt med innbrudd, og ikke minst fått et mye tryggere miljø for alle å ferdes i etter skoletid. En skole har for første gang på 25 år opplevd en hel sommer uten hærverk eller innbrudd. Vi har også installert vårt systemet i borettslag og parkeringshus. Systemet til Avigilon har en matrise som muliggjør at politiet selv kan koble seg opp og følge med på skarpe hendelser mens de er på vei til stedet. Erfaringen viser at aktiv aktiv sanntidsovervåkning er både mer effektiv og kostnadsbesparende enn vektertjenester.

Systemene vi har erfaring med er NX, Bosch Security Systems og Avigilon. Alarmstasjonene vi benytter, avhengig av kundens krav og lokasjon, er Safe4 og Sikkerhetsgruppen.