Kameraovervåkning på arbeidsplassen

Erfaringen viser at aktiv sanntidsovervåkning er både mer effektiv og
kostnadsbesparende enn vektertjenester. Dersom man benytter seg av et system hvor kvalifiserte vektere manuelt behandler situasjonene de ser og kommuniserer direkte med personer de ser på overvåkede områder eller rapporterer til vektere / politi som kan rykke ut og samtidig følge med på live-bilder på iPad.


Vi setter sammen og monterer alt fra enkle innbruddsalarmer til smarte systemer som hindrer innbrudd og hærverk. Alle våre løsninger blir skreddersydd ut fra ditt behov og er tilgjengelig for både innendørs og utendørs montering. Våre kameraovervåkningssystemer kan benyttes med fordel både i tett befolkede områder og som tyverialarm når det trengs utenom åpningstid.

Har du behov for Smart alarmsystem?
Med våre løsninger får du muligheten til å sette inn tiltak før alarmen går! Vi benytter intelligente systemer der overvåkningskameraer, høyttalere og videoanalyse er koblet sammen på en døgnbemannet alarmstasjon.

Systemene vi har erfaring med er NX, Bosch Security Systems og Avigilon.
Alarmstasjonene vi benytter, avhengig av kundens krav og lokasjon, er Safe4 og Sikkerhetsgruppen.

Fleksibel kameraovervåkning beregnet for mange bruksområder
Vi har installert våre systemer for en rekke bedrifter med ulike behov for kameraovervåkning, men vi har også god erfaring med tilsvarende løsninger for blant annet skoler, offentlige bygg, borettslag og parkeringshus.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon hvordan vi kan bistå deg med kameraovervåkning. Vi trenger kun noen stikkord for å veilede deg til rett løsning!