Kameraovervåkning

Kameraovervåkning

Trenger bedriften din en enkel innbruddsalarm eller et smart alarmsystem? Vi tilpasser og monterer det kamerasystemet dere trenger for å unngå uønskede hendelser. Våre systemer gir god områdesikring og direkte kobling mot vaktsentraler eller politi.

Smart alarmsystem

Våre løsninger tillater muligheten for å sette inn tiltak før alarmen går! Vi benytter intelligente systemer der overvåkningskameraer, høyttalere og videoanalyse er koblet sammen til en døgnbemannet alarmstasjon. Kvalifiserte vektere bemanner systemene og behandler situasjonene de ser manuelt.


De kan kommunisere direkte med personer på overvåkede områder og kan dermed rettlede personene og forhindre problematiske situasjoner. Vektere som rykker ut kan følge med på live-bilder underveis og er alltid oppdaterte.

 

Løsningen passer for alle typer bygg og vi skreddersyr overvåkningssystemet etter deres behov.

Skreddersydde alarmsystemer

Datek Installasjon AS skreddersyr alarmsystemer for både innendørs og utendørs montering. Våre overvåkningssystemer kan med fordel benyttes i tett befolkede områder og som tyverialarm utenom åpningstid.

 

I aktiv overvåkning benyttes direkte videoovervåkning koblet sammen med høyttalere og videoanalyse. Vektere analyserer hendelser mens de utspiller seg og kan kommunisere med vedkommende via høyttalere. Aktiv overvåkning forhindrer ni av ti uønskede hendelser.

 

Hindrer hærverk og innbrudd

Systemene våre er blant annet installert på skoler og offentlige bygg. De respektive skolene var sterkt plaget av hærverk, innbrudd og ungdomsgjenger som oppholdt seg i skolegården etter åpningstid. Skolene har gjennom dette systemet fått redusert hærverk og fått bukt med innbrudd, samt fått et mye tryggere miljø for de som må ferdes der etter skoletid. En av skolene opplevde for første gang på 25 år en hel sommer uten hærverk eller innbrudd.

 

Våre systemer er også å finne i flere borettslag og parkeringshus. Eksempelvis så har systemet til Avigilon en matrise som muliggjør at politiet selv kan koble seg opp og følge med på skarpe hendelser når de er på vei til stedet. Erfaringen viser at aktiv sanntidsovervåkning er både mer effektiv og kostnadsbesparende enn vektertjenester.

Systemene vi benytter er NX, Bosch Security Systems og Avigilon. Alarmstasjonene, avhengig av kundens krav og lokasjon, er Safe4 og Sikkerhetsgruppen.

Previous slide
Next slide

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!