Elektriker Storo

Elektriker Storo

Dersom du trenger elektriker i Storo, står Datek Installasjon klare til å hjelpe deg. Vi utfører oppdrag innen elektro for private og offentlige bedrifter, samt privatkunder i området. Våre elektrikere har bred kompetanse og lang erfaring i faget. Med oss som elektriker kan du være trygg på at du får kvalitet fra A til Å.

Din lokale elektriker i Storo

Datek Installasjon er et elektrofirma som leverer alt av elektrikertjenester. Vi har en sterk lokal forankring i Romerike, og har helt siden oppstarten i 1997 tilbudt elektriker i Storo og distriktet ellers. I dag bor brorparten av våre ansatte som utfører service i Storo, noe som gir oss svært kort vei til deg som kunde!

Trenger du elektriker i Storo?

Datek bistår gjerne i store eller små prosjekter hos privatkunder eller bedrifter i Storo. Hos oss får du hjelp til det du trenger, enten det er montering av ulike løsninger eller service. Vi fokuserer på å løse problemene dine, og du kan føle deg trygg på at dine behov blir ivaretatt gjennom prosessen.

En elektriker i Storo kan blant annet hjelpe deg med belysning (innendørs, utendørs og i hagen), det elektriske i nybygg og ved rehabilitering av hus, porttelefon til borettslag, bytte tavler og sikringsskap, installere elbillader og smarthus.

Ta kontakt for å bestille elektriker i Storo.

Strenge regelverk

Det er viktig å være klar over at regelverkene når det kommer til elektrisk arbeid er strenge. Du har kun lov til å gjøre svært enkle ting på egen hånd! Du kan bytte lyspærene dine og plugge inn apparater i stikkontakter, men mer avanserte operasjoner må overlates til en profesjonell. Dersom du forsøker å utføre kompliserte jobber selv, kan det ende i farlige situasjoner som brann. I verste fall kan dette bli livstruende.  

Visste du at de fleste branner i norske hjem kommer av feil på det elektriske anlegget? Dette er ikke en statistikk man ønsker å bli en del av, og vi anbefaler på det sterkeste å avstå fra å leke elektriker selv. Benytt deg av en sertifisert elektriker i Storo dersom du trenger å få ting gjort.

Strømbesparende og bærekraftige løsninger

Vi i Datek er opptatt av bærekraftige og strømbesparende tiltak, og vår elektrikere i Storo hjelper deg gjerne med å installere gode løsninger for dette. Noen velger å gå for omfattende smarthusløsninger, men ofte er det svært lite som skal til for å få et litt mer bærekraftig hjem eller næringsbygg. Enkle tiltak som kan gjøres er å bytte ut de gamle utelysene med LED-lys og ha automatisk belysning i parkeringsanlegget og gangsoner.

Datek har bred erfaring på dette området, og vet at ulike hjem og bedriftslokaler har ulike utgangspunkt. Om du er usikker på hvilke løsninger som vil egne seg best hos deg, kommer vi gjerne inn som konsulenter.

Previous slide
Next slide

Serviceavtaler til borettslag og bedrifter i Storo

Datek Installasjon tilbyr ulike serviceavtaler til bedrifter og borettslag. Dersom du ønsker en serviceavtale hos oss, finner vi sammen den mest gunstige avtalen for deg. Uansett hvilken serviceavtale du har, får du garantert responstid. Det vil si at du er sikret svar når du ringer. I tillegg får du faste priser på materiell og timer i ett år av gangen. Avtalen omfatter som regel også en årlig sjekk av det elektriske anlegget.

Serviceavtale er et praktisk og økonomisk alternativ for næringskunder, da det ofte er mye som skal gjøres på det elektriske anlegget i løpet av et år. Med avtalen får man dessuten en ekstra trygghet, og vi stiller gjerne som huselektriker hos dem som ønsker det.

Kvalitetsbevisst elektriker Storo

Datek jobber alltid for at du som kunde skal få de beste resultatene. Vi ønsker et tett samarbeid med deg, slik at vi sammen kommer frem til de beste løsningene for akkurat deg. Ta kontakt med oss for elektriker i Storo.

Når du bestiller elektriker i Storo fra Datek, kan du være sikker på å få god service. På oppdrag benytter vi kun egne elektrikere for å sikre den høyeste kompetanse og kvalitet på  håndverket. Vi samarbeider også tett med utvalgte produsenter og har direkte kontakt med deres teknikere. Dermed kan vi løse eventuelle problemer for deg raskt og effektivt.

Trenger du elkontroll eller elsjekk?

For å sikre at det ikke er feil og mangler på det elektriske anlegget, er det viktig å få det sjekket. Datek sine sertifiserte elkontrollører kommer gjerne til deg for å utføre elsjekk eller elkontroll.

Bedrifter og privatkunder må selv ta ansvar for dette. Vår anbefaling er å bestille elkontroll omtrent hvert femte år. Ekstra kontroller er nødvendig dersom det gjøres store endringer på elanlegget. Elsjekk er noe som bør gjennomføres innimellom elkontrollene, og vi anbefaler annethvert år. Her finner du mer informasjon om elsjekk og elkontroll.

Bestill gratis befaring av elektriker i Storo

Ønsker du å bestille elektriker i Storo? Datek tilbyr gratis befaring der vi kommer til ditt hjem eller næringsbygg. På befaring kan vi sammen med deg gjøre en vurdering av hvilke løsninger som vil være de mest optimale. Du får et uforpliktende pristilbud og kan fritt bestemme om du ønsker å benytte deg av våre tjenester.

Kontakt oss for å bestille gratis befaring av elektriker i Storo.

Dersom du har spørsmål om våre elektrotjenester, står vi klare til å hjelpe deg. Våre ansatte har bred kompetanse og erfaring, og deler gjerne av sin kunnskap.

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!