Behov for kameraovervåkning ute?

Fortvil ikke dersom du er gårdeier og plaget av hærverk eller innbrudd. Det er mange i samme situasjon som deg selv. Heldigvis har teknologien innen kameraovervåkning kommet langt lenger enn metodikken til både pøbler og tyver.

Som elektrofirma med fokus på kameraovervåkning og forebyggende tiltak mot innbrudd og hærverk har vi en rekke smidige løsninger innen kameraovervåkning av utearealer. Våre systemer for utendørs arealer skreddersys og benytter direkte videoovervåkning koblet sammen med høyttalere og videoanalyse. Dette setter dere i stand til å slå alarm i forkant av uønskede hendelser.
Vektere analyserer hendelser mens de utspiller seg og kan kommunisere med vedkommende via høyttalere. Eller utføre rask utrykning ved behov.

Anerkjente overvåkningssystemer ment for utendørs bruk
Systemene vi har erfaring med er NX, Bosch Security Systems og Avigilon.
Alarmstasjonene vi benytter, avhengig av kundens krav og lokasjon, er Safe4 og Sikkerhetsgruppen. Vi er den naturlige aktøren for deg som holder til i Oslo og Akershus.

Vi forstår at du ønsker mer informasjon om hvordan du mest effektivt kan holde kontroll på utearealet, derfor er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til rett løsning.