Sørenga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Borettslag

Datek Installasjon tilbyr elektriker- og telekom-tjenester til borettslag og boligsameier. Vi kan tilby rabatterte priser på alt fra små servicejobber til levering av ladeanlegg for elbiler og større porttelefonsystemer og porttelefoner. 

Vi har omfattende erfaring innen leveranser av små og store ladeanlegg for elbiler med full infrastruktur og Wi-Fi-løsninger for kommunikasjon og overvåking av anlegget. Vi tilbyr kameraovervåking og ITV-løsninger, porttelefonsystemer og alarmløsninger. 

Er det behov for en enkel ladestasjon til elbilen, bytte av sikringsskap og tavler, ny – bedre og energisparende belysning eller varme? Nøl ikke med å ta kontakt. Vi ordner også nye datapunkter eller utvidelse av ditt WI-FI-anlegg.  
Tenker du at borettslaget eller sameiet kan trenge en serviceavtale med garantert responstid fra vår døgnbemannede vaktavdeling? 

Ta kontakt med service og driftsavdelingen

Remi Fredriksen 
Avdelingsleder – service og drift 
E-post: rf@datek-inst.no   

Brannmann i flammer

Brannalarm

Et brannalarmsystem skal beskytte liv og verdier når en brann oppstår. Da er det viktig med tidlig varsling. Med våre ulike systemer kan vi skreddersy en optimal løsning for objektet som skal sikres.

Elbilladning

Elbillader

Vi kan hjelpe deg med installasjon av elbil lader, samt utfordringer som kan dukke opp når du skal lade elbilen.

Stue, kjøkken og soverom

Smarthus

Drømmer du om et enklere og mer energieffektivt hus? Med en smarthus-løsning får du full oversikt og kontroll over boligen hvor enn du befinner deg i verden. Datek Installasjon AS tilbyr komplett installasjon av smarthus til avtalt pris.

Porttelefon

Porttelefon

Et porttelefonanlegg er et anlegg som baserer seg på å se, høre og tale. Personen utenfor kommer i kontakt med personen innenfor og kan formidle ærendet sitt.

Gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb. Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Trenger du hjelp?

Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp så trykk her.

 

 

Hva sier kundene om oss

Bestill gratis befaring

Vi vet at det kan være mange variabler som spiller inn ved en jobb.
Vi tilbyr derfor en kostnadsfri befaring, for å kunne gi deg som kunde et forutsigbart og uforpliktende pristilbud.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group

Takk for din melding. Kontaktskjema har blitt sendt!